bread

Winkels

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Ouderwetse klantvriendelijkheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Net als de passie en kwaliteit voor het ambachtelijke product. Dat daar iedere dag weer veel mensen van genieten maakt ons trots. En daar komen wij dan weer graag vroeg ons bed voor uit…


Naast een uitgebreid assortiment groot en klein brood, taarten en gebak – met klassiekers als de moorkop, tompouce, mokkaschuimgebak en appeltaart – vindt u in onze winkels wisselende specialiteiten. Denk aan een limoncelloslof in de zomer, de geliefde rumstol rond de feestdagen en de seizoensschnitte. Bovendien maken we voor u graag handgemaakt gebak en taarten voor bijzondere gelegenheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

winkel

Bakkerij van Tilburg

Korte Voorhouterweg 1
2231 JH Rijnsburg
071 402 16 15
info@bakkerijvantilburg.nl

Openingstijden:
Maandag
Dinsdag t/m Donderdag
Vrijdag
Zaterdag:
Zondag:


05.00 – 16.00 uur
05.00 – 13.30 uur
05.00 – 17.00 uur
05.00 – 16.00 uur
Gesloten

Winkelcentrum In de Hoftuin

Anjelierenstraat 2a
2231 GT Rijnsburg
071 402 25 77
info@bakkerijvantilburg.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr:
Zaterdag:
Zondag:


07.30 – 18.00 uur
07.00 – 16.00 uur
Gesloten

block row
Croissant

Brood

Ambachtelijk gebakken volgens traditioneel familierecept. Met veel liefde, aandacht en de beste grondstoffen. Zo maken we iedere dag ons uitgebreide assortiment van groot en klein brood. Heerlijk vers, ’s morgens in alle vroegte voor u gebakken. Wist u dat het bijna vijf uur duurt om een brood te bakken?

Mergpijp

Koek en Gebak

Onze koek en fijn gebak bij de thee of koffie zijn enorm geliefd. Net als onze heerlijke hartige koekjes bij de borrel. We besteden er dan ook iedere dag veel zorg aan. Met dezelfde liefde en passie voor een mooi ambachtelijk product.

En dat proef je!

Chipolatataart

Taarten

Voor iedere gelegenheid is er wel een taart. Met foto of logo, in speciale vormen en maten. Met de ingrediënten, kleuren en versieringen van uw keuze. Bijna alles is mogelijk.

We denken graag met u mee.