Facebook Twitter

De bakkerij

Ambachtelijk bereid

Dagelijks worden de producten bij bakkerij van Tilburg volgens traditioneel recept gebakken. De traditie gaat 3 generaties terug. Dit maakt dat ons brood en banket speciaal maar bovenal erg lekker is.

Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende soorten brood en klein brood.
Tevens maken wij ook speciaal speltbrood, waarin geen gist is verwerkt en waar speciale producten voor worden gebruikt.

Bezorging tot aan de deur

Veel particulieren en bedrijven hebben ons ontdekt. Als een van de weinigen in de regio komen wij 6 dagen in de week bij u langs en bezorgen wij uw bestelling tot aan de deur. U hoeft ons alleen te bellen of te mailen. Wanneer u wat bestelt via de e-mail, dan graag 24 uur van te voren bestellen. Buiten Rijnsburg zijn ook wij genoodzaakt om een kleine vergoeding in rekening te brengen.

Banket

Ook de keuze op het gebied van het banket is zeer uitgebreid.
U kunt uit vele variaties kiezen en natuurlijk ook altijd uw eigen ideeen door geven waar wij mee aan de slag kunnen gaan.
Wel hebben wij altijd een aantal voorbeelden op papier staan en in de index hiernaast zijn een aantal foto’s opgenomen met mogelijke samenstellingen.
Als u zelf een foto of afbeelding heeft die u graag op een taart zou willen hebben, kunt u die gewoon even mailen of langsbrengen, dan kan ook dat geregeld worden!